Πατρών – Πύργου: Ικανοποίηση για τις εξελίξεις στη ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Αχαΐας

03.11.2020 / 18:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
πατρων-εθνικη

Την ικανοποίησή της για τις θετικές εξελίξεις στο έργο της Πατρών – Πύργου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Αχαΐας. Η ανακοίνωση που υπογράφουν  ο Πρόεδρος της ΔΕΕ Ν. Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης  και ο Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, έχει ως εξής:

«Η θετική εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υλοποίηση του πολύπαθου οδικού άξονα Πατρών- Πύργου αποτελεί δικαίωση των δεσμεύσεων και ενεργειών στις οποίες έχει προβεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος έχει διαμηνύσει επανειλημμένως ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση.

Η χθεσινή επίσημη απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης για την Εσωτερική Αγορά, τη Βιομηχανία, την Επιχειρηματικότητα και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί  αδιάψευστο μάρτυρα και απάντηση σε όλους εκείνους που με την συστηματική τακτική διαστρέβλωσης των πραγμάτων και παραπληροφόρησης των πολιτών, προσπαθούν να δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις. Η προφητεία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο (σ.σ. «πρόβλεψη» για την χρονική του έκταση σε περισσότερα από δέκα χρόνια) δεν θα επαληθευτεί.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αίσθημα ευθύνης και χωρίς μεγάλα λόγια, προχωρά στο σχεδιασμό του, ώστε το 2024 να έχει ολοκληρωθεί το έργο και οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας, που θα ενώνει την Πάτρα με τον Πύργο με ασφάλεια.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα