Πάτρα: Το “γκέτο” της πλατείας Αρόης – Είπαν στον 15χρονο να φύγει από εκεί…

16.09.2021 / 22:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 89

Αν για το κέντρο της Πάτρας η πλατεία Όλγας είναι το κλασικό στέκι των ναρκομανών που συχνάζουν εκεί τις πρωινές ώρες για να κάνουν τις συναλλαγές τους και που και που την δόση τους, η πλατεία στην Αρόη είναι το αντίστοιχο σημείο συνάντησης  για έξω από το κέντρο της πόλης.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες που καταφτάνουν στο πλαίσιο της έρευνας για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τις προάλλες και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου μετά από μαχαιριά.

Το επεισόδιο δεν σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων, αλλά και ενηλίκων που ζήτησαν τον λόγο από τον 15χρονο και την παρέα του επειδή τους είδαν να κάθονται στην πλατεία. Φέρεται μάλιστα προτο γίνει η συμπλοκή, οι ενήλικες που συχνάζουν στη συγκεκριμένη πλατεία, να είπαν στην παρέα του 15χρονου να σηκωθούν να φύγουν από εκεί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η πλατεία της Αρόης έχει μετατραπεί σε μία μορφή γκέτου από παρέες ενηλίκων που είναι εθισμένοι στις ουσίες. Για αυτό και τα συχνά επεισόδια που συμβαίνουν στην εκεί πλατεία. Όλα αυτά βέβαια η αστυνομία τα γνωρίζει…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα