Πάτρα: Τι συμβαίνει με το κατάστημα της Νike στην Αγ. Νικολάου-Παραμένει κλειστό και… άδειο

20.01.2021 / 9:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nike

Άδειο παραμένει το κατάστημα της Nike στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα. Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του καταστήματος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα από τη στιγμή που άνοιξε το λιανικό εμπόριο.

Το κατάστημα της Νike έκλεισε από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση πέρασε από τον όμιλο της Follie στον Ιταλό αντιπρόσωπο του κολοσσού, τον γνωστό και πλούσιο επιχειρηματία Αντόνιο Περκάζι.

Ο 67χρονος επιχειρηματίας πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αταλάντα, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ιταλίας, καθώς διευθύνει έναν μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς.

Από την εστίαση, τον χώρο των καλλυντικών, τα ρούχα και τα υποδήματα έως και τον αγροτοδιατροφικό τομέα. Ο όμιλος έχει πάνω από 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με τουλάχιστον 9.000 εργαζόμενους και η προσωπική περιουσία του 69χρονου υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο όμιλος θα κρατήσει την επωνυμία της Nike για το κατάστημα της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, όμως θα λειτουργήσει με νέα είδη και νέο προσωπικό. Το χρονοδιάγραμμα της έναρξης της λειτουργίας του εκτιμάται ότι θα είναι την άνοιξη, με το κατάστημα να φέρνει την εαρινή κολεξιόν της Nike.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα