Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του εκ των ιδιοκτητών της Βιομηχανίας Άλατος Χιών, Νίκου Κανελλόπουλου

30.01.2021 / 17:06
penthos_0

Θλίψη στον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο της Πάτρας από την απώλεια του εκ των ιδιοκτητών της Βιομηχανίας Άλατος Χιών,  Νίκου Κανελλόπουλου.

O Νίκος Κανελλόπουλος, μαζί με τον αδελφό του, Μίμη, υπήρξαν οι συνεχιστές αλλά και αναμορφωτές της μεγάλης ιστορία της «Χιών», η οποία ξεκίνησε το 1935 από τον αείμνηστο πατέρα τους Σπύρο.

Ο Νίκος Κανελλόπουλος γεννήθηκε το 1942 και μεγάλωσε στο αλατάδικο του πατέρα του, στην οδό Φιλοποίμενος της Πάτρας, μαθαίνοντας από πολύ νωρίς το θαλασσινό αλάτι και τα «μυστικά» του, αλλά και αγαπώντας την οικογενειακή επιχείρηση που παράλληλα υπήρξε και η πολύτιμη παρακαταθήκη τους.
Στην οικογενειακή επιχείρηση μπήκαν και τα παιδιά του Μίμη και Νίκου Κανελλόπουλου, που ακόμα συνεχίζει την μεγάλη παράδοση και προσθέτει νέα πνοή στη βιομηχανία, η οποία διαρκώς εκσυγχρονίζεται και αυξάνει την παραγωγική της δύναμη, προσφέροντας πλέον ένα εγνωσμένης ποιότητας και αξίας προϊόν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα ήταν από τους πιστούς φίλους του Απόλλωνα, τον οποίο και παρακολουθούσε ανελλιπώς . Η κηδεία του θα τελεσθεί το πρωί της Δευτέρας 1/2 από τον Παλαιό Ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στις 11π.μ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα