Πάτρα: Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις φρουροί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

29.12.2020 / 19:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 7

Ο κορωνοϊός μπήκε στην εξωτερική φρουρά των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ένας υπάλληλος που εργάζεται σε αυτή βρέθηκε θετικός αφού έκανε το τεστ. Ενημέρωσε τους συναδέλφους και την υπηρεσία του, ενώ οχτώ άτομα από αυτούς με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή μπήκαν σε καραντίνα.

Κατά την διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του δύο ακόμα άτομα αποδείχτηκε ότι έχουν προσβληθεί και αυτά από τον ιό, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις ακόμα υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς έχουν εμφανίσει συμπτώματα και νοσηλεύονται κατ΄οίκον.

Πάντως ο προβληματισμός στους υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος είναι διάχυτος καθώς και τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν ανάμεσα στα 103 άτομα του προσωπικού που «βγήκαν» αρνητικά, όταν εξετάστηκαν με τη μέθοδο των γρήγορων τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στις 18 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κορωνοϊός δεν έχει εισέλθει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου και στους κρατουμένους, κρίνοντας τουλάχιστον από τα αποτελέσματα των rapid test που έγιναν προ ημερών και τα οποία ήταν όλα τους αρνητικά.

Τα τεστ αυτά αφορούσαν περισσότερους από τους μισούς έγκλειστους, ενώ καθαροί βγήκαν 200 κρατούμενοι της τρίτης πτέρυγας, αλλά και 175 ακόμα άτομα που ελέχθησαν στις 20 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα