Πάτρα: Συγκινεί το γράμμα της ηλικιωμένης σε γιατρούς και νοσηλευτές: Ψηλά το κεφάλι, θα φύγει και ο κορωνοϊός

23.11.2020 / 16:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
image-from-rawpixel-id-383891-jpeg

Με μια συγκινητική επιστολή αποφάσισε η κυρία Χαρίκλεια Μπέη από το Λάππα Αχαΐας, να ευχαριστήσει τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας του νότιου Τομέα της Πάτρας, που βρίσκεται στα Ζαρουχλέικα. Η κυρία Χαρίκλεια τους έστειλε μια επιστολή, μαζί με ένα γλυκό που είχε φτιάξει, για να τους πει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι στη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Διευθυντής Σολωμός Θεόδωρος και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών και της 4ης ΤΟΜΥ εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, τις θερμές ευχαριστίες τους στην κα. Μπέη Χαρίκλεια από το Λάππα Αχαΐας  που επισκέφθηκε τα έκτακτα ιατρεία της μονάδος μας την Παρασκευή 20/11/2020 για τα τόσο αληθινά και συγκινητικά λόγια της.

«Κα. Μπέη, η επιστολή σας είναι το καλύτερο δώρο και αποτελεί τιμή για όλους εμάς!», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων η Χαρίκλεια Μπέη αναφέρει στην ιδιόχειρη επιστολή της:

«Όλα γίνονται με το μαγικό ραβδάκι. Όλος ο κόσμος είναι καλός, ανάλογα τι έχει εισπράξει από το σπίτι του. Όλοι έχουν ένα κουμπί

Φτάνει να το βρούμε. Έχουν αισθήματα φιλότιμο αναλόγως τι αντιμετώπιζε στην οικογένειά του. Σας καμαρώνω και προσεύχομαι Να είστε καλά γιατί η αυτή η χρονιά είναι κάπως αλλιώτικη από τις άλλες χρονιές. Θα φύγει και ο κορονοϊός Απλά θέλει το χρόνο του.  Να προσέχουμε όλοι σωστά και θα βρει τοίχο και θα σπάσει τα μούτρα του.  Κάντε κουράγιο ψηλά το κεφάλι όμορφες μέρες θα ρθούνε και πάλι.

Διαβάσατε, ξενυχτήσατε, υστερηθήκατε, νευριάσατε και όμως τα καταφέρετε να παίρνετε ένα μεροκάματο με αξιοπρέπεια. Να μην ξεχνάμε εμείς οι ασθενείς ότι δεν έχετε μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα στη ζωή,  Τα προσωπικά σας τα δικά σας θέλω. Γιατί δεν σας έρχονται όλα δεξιά και να είστε μέσα στην τρελή χαρά. Η ζωή είναι ένας ανήφορο και με πολύ κόπο θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Δεν με ξέρετε και δεν σας γνωρίζω όμως εγώ αγαπώ τον τεμπέλη, γιατί είναι άνθρωπος και λατρεύω τους εργαζόμενους που αγωνίζονται στη ζωή.

Σας δίνω πολλά συγχαρητήρια για την τόση καθαριότητα που επικρατεί στο κέντρο υγείας, δεν χόρταινα να το καμαρώνω. Ευχαριστώ το γιατρό παθολόγο που με εξέτασε με εξέτασε με προσοχή και με σεβασμό, με βοηθό την Γεωργία.

Με το πρώτο το δεύτερο χάπι που πήρα, πήρα τα ίσα μου.

Δόξα τον Θεό και να συνεχίσετε να βοηθάτε την ανθρώπινη ευαισθησία.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

.
.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα