Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία από την ΑΝΤ. ΑΡ. ΣΙ.Α – “Κάτω η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων” κεντρικό σύνθημα (φωτό κ’ βίντεο)

20.03.2023 / 19:35
fa 69

20.14: Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙΑ στην Πάτρα

20.05. Μικρή ένταση είχε η πορεία στο ύψος του ΟΣΕ, χωρίς όμως να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο. Άτομα έγραψαν στο κτίριο του σταθμού συνθήματα.

19.47: Ξεκίνησε η πορεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙ.Α. Στη συγκέντρωση παίρνουν μέρος πάνω από 300 άτομα, ενώ στην ουρά βρίσκονται περίπου 70 άτομα του αναρχικού χώρου.

19.35. Κι ενώ η συνέβη αυτή η τραγωδία στα Τέμπη με το λαό της χώρας να φωνάζει στην κυβέρνηση και στην πολιτεία να βάλει μπροστά από τα κέρδη τις ανθρώπινες ζωές, έρχεται μια νέα απόφαση που στην ουσία προσπαθεί να προχωρήσει σε μια ακόμα ιδιωτικοποίηση, αυτή τη φορά όχι του τρένου, αλλά ενός κοινωνικού αγαθού.

Η δήλωση της φοιτήτριας Ευαγγελίας Βουλιμή στην κάμερα του dete.gr (μέλους της “Ανυπότακτης Πολιτείας”) στη συγκέντρωση του ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την τραγωδία στα Τέμπη, είναι χαρακτηριστική και αποτυπώνει το γιατί η τραγωδία στα Τέμπη και όλο αυτό που σύμφωνα με τους χιλιάδες λαού που βγαίνουν στους δρόμους δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αλλά θα αποτελεί μια σταθερή αιτία μαζικών κινητοποιήσεων μέχρι η κεντρική εξουσία να καταλάβει αυτό που φωνάζει ο κόσμος.

Η συγκέντρωση της ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΙ.Α είναι στην πλατεία Γεωργίου και αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας. Στη συγκέντρωση παίρνουν μέρος περισσότερα από 300 άτομα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm