Πάτρα: Στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου η πρώην ψαροταβέρνα στην Ιχθυόσκαλα

08.12.2020 / 15:24
rbacbthfpw5daffb2d07856

Η πρώην ψαροταβέρνα την Ιχθυόσκαλα της Πάτρας πρόκειται να πάρει και πάλι ζωή. Αυτή τη φορά, όχι ως κέντρο εστίασης, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Οργανισμού της Πάτρας.

Το ακίνητο, που ανήκει στο Δήμο Πατρέων μετά την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της πόλης, παρέμενε κλειστό και εγκαταλελειμμένο και είχε αφεθεί στην τύχη του.

Έτσι η δημοτική Αρχή αποφάσισε να το αξιοποιήσει, παραχωρώντας το στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ώστε ο Οργανισμός να το αξιοποιήσει για τις λειτουργίες του.

Το ακίνητο αποτελείται από υπόγειο εμβαδού 119,88 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 340,00 τ.μ. και υπερυψωμένο υπαίθριο χώρο εμβαδού 269,61 τ.μ. Στο υπόγειο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος εμβαδού 70,07 τ.μ., W.C. εμβαδού 6,68 τ.μ. και W.C. εμβαδού 22,24 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχει χώρος εστίασης εμβαδού 259,25 τ.μ., κουζίνα εμβαδού 36,60 τ.μ., W.C. Α.Μ.Ε.Α. εμβαδού 6,12 τ.μ. και χώρος Η/Μ εμβαδού 4,18 τ.μ.

Ο Δήμος θα το παραχωρήσει στον Πολιτιστικό Οργανισμό με τη μορφή χρησιδανείου για τα επόμενα δέκα χρόνια, με σκοπό να λειτουργήσει εκεί δομή του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Το θέμα θα απασχολήσει την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει την παραχώρηση του ακινήτου από τον Δήμο στον Πολιτιστικό Οργανισμό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα