Πάτρα: Πρεμιέρα κινητοποιήσεων για τους υγειονομικούς κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

26.08.2021 / 9:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1-719-702x425

Γιά όλους αυτούς τούς λόγους ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας να δώσουν το δυναμικό τους παρών στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 9-13 και στις σχετικές ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 9 στην πύλη και στις 11 στην Υ.Πε, αλλά και σε όσες άλλες ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.”

Πρεμιέρα σήμερα των κινητοποιήσεων στον χώρο της υγείας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, με την υπογραφή της ΠΟΕΔΗΝ, που έχει κηρύξει στάση εργασίας στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι από την Πάτρα.

Ταυτόχρονα στις 11 το πρωϊ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση υγειονομικών έξω από τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία περίπου 1000 εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας στην Αχαϊα παραμένουν ανεμβολίαστοι, εκ των οποίων οι μισοί σχεδόν δουλεύουν στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” αναφέρει:

“Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Συμμετέχουμε σήμερα στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, όπου η παρουσία όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμών, ζητώντας την μη εφαρμογή της αντιδραστικής αυτής διάταξης, που θα διαλύσει τα δημόσια Νοσοκομεία, για τρεις βασικούς λόγους:

1ον. Να μην τεθεί κανένας Συνάδελφός μας σε αναστολή εργασίας, με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και αντιδραστικό νόμο, ένα μέτρο για το οποίο σαφώς υπήρχαν κι άλλες πιό εφικτές λύσεις.
2ον. Να μήν επιβαρυνθούν, λόγω αυτής της εξέλιξης, οι εναπομείναντες στην εργασία εμβολιασμένοι Συναδελφοί μας, οι οποίοι χωρίς να ευθύνονται για τίποτε θα κληθούν να καλύψουν την λειτουργία του Νοσοκομείου εργαζόμενοι χωρίς άδειες και ρεπό.
3ον. Να μην διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, κάτι που είναι αναγκαίο και απαραίτητο ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της έξαρσης της πανδημίας.

Γιά όλους αυτούς τούς λόγους ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας να δώσουν το δυναμικό τους παρών στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 9-13 και στις σχετικές ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 9 στην πύλη και στις 11 στην Υ.Πε, αλλά και σε όσες άλλες ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα