Πως οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝ Πατρών έσωσαν το βρέφος – Ηλιάδης στο dete.gr: “Μπράβο σε όλους…”

30.06.2022 / 13:44
ka 18

Μπράβο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μπράβο στην εγρήγορση που έδειξαν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία που συνόδευε το ασθενοφόρο, ανοίγοντας τους δρόμους.

Μπράβο και στους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και της ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών που για ακόμα μία φορά επενέβησαν έγκαιρα και έσωσαν το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο απόηχος του συμβάντος που αναστάτωσε άπαντες στην αστυνομία και στο ΕΚΑΒ, με το βρέφος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης.

«Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και το μωράκι σώθηκε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όλα λειτούργησαν ιδανικά και αυτό που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι να δώσουμε ένα μπράβο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας» αναφέρει χαρούμενος ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝ Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης.

«Το μωράκι εμφάνισε μία έντονη καρδιακή αρρυθμία με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του. Αναγκαστήκαμε και του κάναμε καρδιανάταση, κάτι που σπάνια γίνεται σε αυτές τις ηλικίες.

Το βρέφος ανταποκρίθηκε και πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο. Μάλιστα πρόκειται μέσα στην ημέρα να μεταφερθεί από την ΜΕΘ στην κλινική» τονίζει ο κ. Ηλιάδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από την έγκαιρη επέμβαση των γιατρών που διαπίστωσαν γρήγορα ότι η αρρυθμία του μωρού δεν αντιμετωπίζεται με φάρμακα και προχώρησαν σε ηλεκτροσόκ (φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών) μεγάλο ρόλο έπαιξε και γρήγορη διακομιδή του βρέφους στο ΠΓΝΠ.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα