Πάτρα: Παρηγοριά στον άρρωστο το click away – Αγωνιά ο εμπορικός κόσμος για τις γιορτές

27.11.2020 / 19:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Αρκετά προβληματισμένος είναι  ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας για τα σενάρια που λέγονται για την εφαρμογή του click away, όταν τα καταστήματα ξεκινήσουν την λειτουργία τους.

Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας ένα τέτοιο σενάριο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη αφού ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει στο να αγοράζει χωρίς να δοκιμάζει.

Όπως υποστηρίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες το click away θα διώξει ακόμα πιο μακριά τον κόσμο από την γιορτινή αγορά και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους εμπόρους και τα καταστήματα της τοπικής οικονομίας της πόλης.

Αυτό που ζητούν οι έμποροι που ζουν με την αγωνία το πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους εν όψει της εορταστικής αγοράς, έχοντας χάσει ήδη μία εβδομάδα από τον Δεκέμβριο επιπλέον, είναι να λειτουργήσουν κανονικά με μέτρα και αποστάσεις.

Έτσι και αλλιώς το λιανικό εμπόριο ποτέ δεν ήταν εστία μετάδοσης και δεν υπάρχει φόβος διασποράς στα καταστήματα. Προειδοποιούν μάλιστα ότι αν δεν λειτουργήσουν κανονικά στις γιορτές  αυτό θα σημαίνει οριστικά την οικονομικής τους καταστροφή, με τσουνάμι λουκέτων να έρχεται από τις αρχές κιόλας του νέου έτους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα