Πάτρα: Παπαδημάτος κατά Πελετίδη για τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις

11.11.2020 / 18:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_508943-1200x797_c

Την αντίδραση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκου Παπαδημάτου, προκαλεί η επικείμενη συμμετοχή του δημάρχου Κώστα Πελετίδη  σε κινητοποιήσεις. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης Παπαδημάτου:

«Με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, με μονομερή και προσωπική απόφαση του Δημάρχου, στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στις 17 Νοεμβρίου, αλλά και σε κινητοποιήσεις στον χώρο της υγείας σε καιρούς lockdown, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» δεν μπορεί παρά να δηλώσει τη δυσφορία της και τον έντονο προβληματισμό της.

Επιτέλους ο κ. Δήμαρχος θα πρέπει να μάθει να διαχωρίζει τον Δήμο Πατρέων από τη Δημοτική Αρχή και, ταυτόχρονα, οφείλει να ενημερώνει και να φέρνει τα σχετικά θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώπιον όλων των εκπροσώπων του λαού της Πάτρας.

Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει να πάψει επιτέλους να ασελγεί έναντι των θεσμών προς όφελος ξεπερασμένων και αναχρονιστικών ιδεών, αλλά και κομμάτων που διαχρονικά  έχουν εκλογική δύναμη της τάξεως του 5%.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα σε άλλες εποχές, όμως στις μέρες μας, σε εποχές πανδημίας, δεν μπορούν παρά να στιγματιστούν. Εχουμε ξαναπεί ότι ο κ. Πελετίδης οφείλει να ενεργεί ως Δήμαρχος όλης της πόλης, αλλά και να ασχοληθεί, ως γιατρός που είναι, με τον Covid-19. Αντ΄ αυτού, όμως, ο ίδιος δείχνει ότι χαίρεται με την εξάπλωση του ιού και το επιβεβαιώνει συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις ανευθυνότητας που συμβάλλουν στην έξαρση του Covid-19.»

Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωσή της η παράταξη Παπαδημάτου αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την αξιοποίηση του οικήματος στη Μαρίνα της Πάτρας και τις διάφορες πρωτοβουλίες που παίρνει η Δημοτική Αρχή χωρίς να ενημερώνει εγκαίρως το Δημοτικό Συμβούλιο όπως επιβάλλεται, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», με την σύμφωνη γνώμη παρατάξεων της αντιπολίτευσης, υπέβαλε αίτημα να μπει η υπόθεση στην ημερήσια διάταξη της επόμενης τηλε-συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση, συζήτηση και εν τέλει απόφαση.» 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα