Πάτρα: Ο Χρήστος Χαρμπίλας, μιλά από καρδιάς, μέσω του dete.gr, στους αρνητές του κορονοϊού, για τον «εφιάλτη» του –Η διασωλήνωση του και ο χαμός του πατέρα του

30.01.2021 / 11:28
xarbilas_harbilas_facebook_67684885_1322428854582631_5992631167889702912_o

Ο πατρινός  Χρήστος Χαρμπίλας, πριν επτά μήνες, νίκησε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά έχασε από τη νόσο τον πατέρα του. Λίγες μέρες πριν, τον είχαν χειροκροτήσει θερμά οι γιατροί του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα που τον παρακολουθούσαν, όταν τον είδαν ύστερα από 14 μέρες να βγαίνει από τη ΜΕΘ. Λίγες μέρες μετά όμως, ο 52χρονος, έχασε τον 90χρονο πατέρα του, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου χτυπημένος κι εκείνος από τη νόσο. Ο ιός “χτύπησε” και τη σύζυγό του, ευτυχώς ελαφρότερα.

Μέσω του dete.gr, επτά μήνες μετά από τον «εφιάλτη» του και βλέποντας ότι αρκετοί συμπολίτες μας αρνούνται να πιστέψουν ότι ο ιός υπάρχει και είναι εδώ, έχοντας αυτό ως αποτέλεσμα, μόλις χθες η Πάτρα να μπει στις κόκκινες περιοχές, ο κ. Χαρμπίλας, παρεμβαίνει, σε μια προσπάθεια να δώσει στον κόσμο πόσο ύπουλος και επικίνδυνος είναι ο  κορονοϊος.

“Δυστυχώς μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι υπάρχει ο κορονοιός. Πριν 7 μήνες όταν νόσησα σοβαρά από κορονοϊό 14 ημέρες διασωληνωμένος και 30 ημέρες απομόνωση. Χάσαμε το πατέρα μου που τον είχα κολλήσει χωρίς να το ξέρω θυσίασε τη ζωή του για μένα. Έτσι έλεγε στο νοσοκομείο του Ρίου να πεθάνω εγώ και να ζήσει ο γιος μου. Τα λόγια αυτά τώρα τα έμαθα και νιώθω τύψεις”. Και συνεχίζει: “Εκτός από αυτό τότε στην αρχή χωρίς να το ξέρω είχα κολλήσει και τη γυναίκα μου που ευτυχώς ήταν ασυπτωματική το ξεπέρασε με σωστή καραντίνα. Γενικά  ζήσαμε το εφιάλτη του κορονοϊου  και πάντα παίρνουμε μέτρα γιατί στο σπίτι μας έχουμε τη μητέρα μου που έχει άνοια άσθμα. Έχουμε παιδί με ειδικές ανάγκες και καταλαβαίνουμε το κίνδυνο”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα