Πάτρα: Νήπια “καρφώνουν” άθελα τους τους γονείς τους για τα self τεστ!

19.09.2021 / 10:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 73

Αλαλούμ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα σχολεία της Πάτρας και της Αχαϊας, αλλά και σε όλη την επικράτεια με τα self test και τις σχολικές κάρτες.

Οι γονείς γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να κάνουν τα self τεστ το απόγευμα της Τετάρτης έφτασαν το πρωί της Πέμπτης έχοντας στα χέρια τους τις σχολικές κάρτες στις οποίες ανέγραφαν ότι τα παιδιά τους είναι αρνητικά.

Όμως οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί τους “μάλωσαν” λέγοντας τους ότι το self τεστ θα έπρεπε εντέλει να το κάνουν την Πέμπτη για να παρέδιδαν την σχολική τους κάρτα την Παρασκευή. Ήταν μια απόφαση που είχε πάρει την τελευταία στιγμή το υπουργείο Παιδείας χωρίς όμως κανείς να τους ειδοποιήσει.

Πάντως, αυτό που έχει παρατηρηθεί από την περσινή εμπειρία είναι ότι αρκετοί γονείς, με παιδάκια τεσσάρων και πέντε ετών που πάνε στο προνήπιο και στο νηπιαγωγείο, το μόνο που κάνουν είναι να συμπληρώνουν την κάρτα, χωρίς να έχουν κάνει το self τεστ. T

o ωραιότερο από όλα; Τους καρφώνουν άθελα τους τα ίδια τους τα παιδιά που με την αθωότητα που τα χαρακτηρίζει ομολογούν στους δασκάλους τους ότι δεν τα βάζουν να τα κάνουν ο μπαμπάς και η μαμά τους. Αυτά γίνονταν πέρυσι. Ελπίζουμε να μην γίνουν και φέτος…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα