Πάτρα: Να γιατί η αστυνομία έμεινε θεατής στο υπαίθριο πάρτι στις σκάλες της Αγίου Νικολάου

15.03.2021 / 21:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
στο

Την απορία πολλών πολιτών της Πάτρας λύνουν κύκλοι της αστυνομίας, σχετικά με το κορωνοπάρτι που έγινε στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου και στην περιοχή του Κάστρου.

Η απορία είναι η εξής; Γιατί η αστυνομία δεν προχώρησε σε παρεμβάσεις, μπροστά σε αυτό το σκηνικό που διαδραματιζόταν από το απόγευμα, με τον κόσμο να πίνει μπύρες και ποτά, φτάνοντας να ανάβει βεγγαλικά και καπνογόνα λες ήταν μετά το τέλος της παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Κύκλοι της αστυνομίας αναφέρουν ότι επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση αφού η ατμόσφαιρα είναι ήδη τεταμένη με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, θεωρώντας ότι η οποιαδήποτε παρέμβαση της θα έφερνε επεισόδια και θα εξαγρίωνε τους νεαρούς.

Για αυτό και προτίμησε στο να προχωρήσει σε συστάσεις από το μεγάφωνο. Άλλωστε, το σημείο που γινόταν αυτό το υπαίθριο κορωνοπάρτι ήταν τέτοιο που το ενδεχόμενο των τραυματισμών των νεαρών αν η αστυνομία παρέμβαινε θα ήταν μεγάλο.

Αυτό άλλωστε είπε και σε δηλώσεις ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας σε δηλώσεις του στο Mega και στην Ελένη Ασημακοπούλου.   

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα