Ρεβεγιόν Χριστουγέννων σε μαγαζί ή σε έναν μεγάλο χώρο μισθωμένο; Αυτή ήταν μία συνήθεια της εποχής πριν από την πανδημία που μάλλον έχει περάσει. Ο κορωνοϊός έχει φέρει φαίνεται αλλαγές ακόμα και στον τρόπο που είναι να γιορτάσουμε τις ξεχωριστές αυτές μέρες.
Η νέα τάση, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, είναι τα ρεβεγιόν κατ’ οίκον, με μισθωμένα κέτερινγκ από επιχειρήσεις του είδους. Πώς γίνονται τα ρεβεγιόν αυτά; Μικρές οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις σε σπίτια, χωρίς νυχτερινές εξόδους, λάμψη και όλα τα σχετικά.
Για αυτό και τα ρεβεγιόν που γίνουν έτσι όπως τα γνωρίζαμε πριν από την πανδημία , είναι ελάχιστα. Παρόλα αυτά ακόμα και για αυτά λίγα που είναι γίνουν υπάρχει ενδιαφέρον αφού ο κόσμος έχει ανάγκη για να διασκεδάσει με κάθε τρόπο ,είτε στο σπίτι του, είτε εκτός αυτού.