Πάτρα: Κάλεσμα από τον ΣΟΨΥ για εθελοντές

27.07.2021 / 17:09
sopsi

Η Ομάδα εργαζομένων του ΣΟΨΥ Πάτρας – Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία απευθύνει κάλεσμα σε υποψήφιους εθελοντές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετική ανακοίνωση, καθ’ όλη τη πορεία του Συλλόγου μας σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εθελοντές μας. Ως εκ τούτου, εάν κι εσύ θα ήθελες να διαδραματίσεις ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας, να επιτύχουμε την αποστολή μας, μπορείς να γίνεις Εθελοντής στο ΣΟΨΥ Πάτρας!

Αποστολή μας είναι η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Χρειαζόμαστε εθελοντές έτσι ώστε να πλαισιώσουν τις ομάδες που στόχο έχουν την κοινωνική επανένταξη τους. Αναζητούμε τόσο επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όσο και ανθρώπους που απλά έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν.

Αν θα σε ενδιέφερε να γίνεις κι εσύ μέλος της εθελοντικής μας ομάδας, παρακαλούμε συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα στο site του φορέα sopsipatron.gr (ενότητα επικοινωνία – γίνε εθελοντής), και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου, ώστε να βρούμε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να συμβάλλεις στο έργο μας.

Αν έχεις απορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e-mail στο sopsipatron@gmail.com και στο τηλ. 2610 621273 & κιν. 6977452647.

*Οι «Γέφυρες Ζωής», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ψυχικά Πασχόντων του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας είναι στην οδό Κανάρη 74, στην Πάτρα ενώ το Κτίριο εργαστηρίων στην Σισίνη 6, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα