Πάτρα: «Ήταν ένας αθώος τσακωμός μεταξύ παιδιών»  λέει ο πατέρας του 7χρονου που ξυλοκόπησε 9χρονο

19.04.2024 / 21:10
pa 37

Σοκ προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με τον ξυλοδαρμό 9χρονου από 7χρονο σε περιοχή της Πάτρας.

Ο πατέρας του ανήλικου θύτη υποστηρίζει πως αυτό που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι ξυλοδαρμός αλλά ένας αθώος τσακωμός μεταξύ παιδιών. «Ε ναι, δεν το επικρίνω, αλλά είναι ένας αθώος τσακωμός. Τα παιδιά τσακώνονται».

«Το μεγαλύτερο λάθος του γιου μου είναι πως ανέβασε το βίντεο αυτό στο TikTok», θα παραδεχτεί ο πατέρας του 7χρονου. «Δεν καταλήγω στον τσακωμό. Οι τσακωμοί θα γίνονται. Εστιάζω στο ότι ανέβηκε. Δεν το είχα δει. Όταν μου το είπαν το κατέβασα και τιμώρησα το παιδί μου», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Ο πατέρας ισχυρίζεται πως το βίντεο καταγράφει το τέλος και όχι την αρχή του τσακωμού. Ο 7χρονος καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του μαζί με την 6χρονη αδελφή του όταν -όπως λέει – άρχισε μια παρέα 4 παιδιών από κάτω να τον προκαλούν διαρκώς.

Η αστυνομία από την πλευρά διεξάγει την δική της έρευνα που αν μη τι άλλο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Πάτρας. «Βρίζανε τον γιο και την κόρη μου και είχαν οινόπνευμα μαζί τους και τα καταβρέχανε. Από εκεί κάτω τον προκαλούσαν «κατέβα κάτω».

 Παιδιά είναι, θα τα πουν αυτά, και κάποια στιγμή κατεβαίνει κάτω ο δικός μου γιος», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

«Κατέβηκε για να υπερασπιστεί την αδελφή και τον εαυτό του» λέει ο πατέρας του 7χρονου ο οποίος πάντως υποστηρίζει πως αν είχε αντιληφθεί πως κατέβαινε για τσακωμό δεν θα τον άφηνε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα