Πάτρα: Η διαλυτική τάση του χωροταξικού ιστού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

07.03.2021 / 14:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ρο 7

«Η διαλυτική τάση του χωροταξικού ιστού του νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα συνεχίζεται».  Αυτό αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το σωματείο «Ιπποκράτης».

«Χωρίς καμία απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου και χωρίς  κάν καμία σχετική  συζήτηση σ΄ αυτό,  συνεχίζεται δυστυχώς η ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΤΑΣΗ των Διοικούντων στον λειτουργικό και χωροταξικό ιστό του Νοσοκομείου  προκειμένου  αυτήν την φορά, να δημιουργήσουν χώρους για τούς εμβολιασμούς, τούς εμβολιασμούς που ως γνωστόν σε όλους μας δεν είναι στην αρμοδιότητα και την αποστολή των τριτοβάθμιων Νοσοκομείων.

 Δυστυχώς  προκειμένου να καλύψουν το φιάσκο της κυβέρνησης στα περί εμβολιασμών και εμβολιαστικών κέντρων, για την κάλυψη αυτών των αναγκών, που το ξανατονίζουμε πουθενά αυτές δεν διεκπεραιώνονται από τα Νοσοκομεία, ξαναδιαλύουν τίς δομές του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς ακόμη μία φορά,  όπως έγινε με τις κλίνες covid όπου σαφώς υπήρξαν kι άλλες λύσεις που δεν θα οδηγούσαν τούς πολίτες άλλων ασθενειών στην απόγνωση,  έτσι και τώρα με τούς εμβολιασμούς, μετά τον εκτοπισμό της βραχείας Νοσηλείας, την σκυτάλη την παίρνει το αμφιθέατρο.

Δυστυχώς ακόμη μια φορά  βλέπουμε φανατικούς οπαδούς του yes Man με σοβαρό έλλειμμα οράματος,  οι οποίοι, όπως και η κυβέρνηση, προχωρούν με την πρακτική του βλέποντας και κάνοντας και μάλιστα με εν κρυπτώ διαδικασίες, μια  πρακτική και μια διαδικασία που σαφώς δεν τούς επιτρέπει την αντιμετώπιση της κατάστασης μέσα από διάλογο και έναν σοβαρό και ουσιαστικό σχεδιασμό, με σωστές και εφικτές λύσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα