Πάτρα: Φόβοι για αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου μετά τα κορωνοπάρτι

15.03.2021 / 20:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τα 12

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των ειδικών και των υγειονομικών αρχών για τις επιπτώσεις του υπαίθριου κορωνοπάρτι στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, αλλά και των κρυφών συγκεντρώσεων που έγιναν στα σπίτια αυτές τις μέρες.

Ειδικότερα το κορωνοπάρτι στις σκάλες της Αγίου Νικολάου κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες θα έχει αρνητικές συνέπειες, σύμφωνα με τους ειδικούς που θα φανούν μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες.

Οι ειδικοί, ανάμεσα τους ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, αλλά και η λοιμωξιολόγος και υπεύθυνη της κλινικής Covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Καρολίνα Ακινόσογλου, σε δηλώσεις τους στις τηλεοράσεις τονίζουν ότι θα πληρώσουμε ακριβά τα πάρτι αυτά που έγιναν και μιλούν για αύξηση του ιικού φορτίου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι το κορωπάρτι στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και στη περιοχή του Κάστρα, συγκέντρωσε πάνω από 400 άτομα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, ενώ έγιναν τουλάχιστον άλλα τρία κρυφά πάρτι το Σαββατοκύριακο με πάνω από 100 άτομα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα