Πάτρα: Ετοιμάζουν πάρτι και συγκεντρώσεις για την παραμονή

30.12.2021 / 21:49
ka 9

Πάρτι σε πριβέ, αλλά και σε δημόσιους χώρους ετοιμάζουν ομάδες νεαρών, στέλνοντας μηνύματα μάλιστα η μία στην άλλη για… ραντεβού μετά  από τον ερχομό του νέου έτους.

Ορισμένα από αυτά τα μηνύματα είναι απροκάλυπτα, χωρίς οι αποστολείς να νοιάζονται για το αν θα τα δει η αστυνομία ή οι αρχές, παρόλο που υπάρχει η σχετική απαγόρευση, με βάσση τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση.

Τα ραντεβού, σύμφωνα με τα μηνύματα που γράφονται δίνονται σε διάφορα στέκια που κατά τη διάρκεια της καραντίνας γίνονταν κορωνοπάρτι. Σημεία όπως για παράδειγμα το Ηλιακό στα Ψηλαλώνια, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου, η Γεροκωστοπούλου, αλλά και η πλατεία Παντάνασσα. Είναι λοιπόν πιθανό κατά τη διάρκεια της παραμονής να δούμε συγκεντρώσεις νεαρών σε δημόσιους χώρους.

Πάντως, εκτός των ραντεβού αυτών σε δημόσιους χώρους, σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται διεργασίες από ομάδες νεαρών για πάρτι για την παραμονή σε ιδιωτικούς χώρους και ίσως αυτά τα δημόσια μηνύματα να έχουν τον χαρακτήρα αντιπερισπασμού.  Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία θα είναι όλο το βράδυ της παραμονής σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα