Πάτρα: Εργαστήρι με θέμα «Όσα ζούμε αλλά δυσκολευόμαστε να συζητήσουμε»

22.03.2021 / 11:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
88_0

Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να εστιάσουν σε θέματα σχέσεων στην οικογένεια σήμερα, με θέμα: «Όσα ζούμε αλλά δυσκολευόμαστε να συζητήσουμε» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις. Η προσκεκλημένη συντονίστρια του εργαστηρίου κ. Ιωάννα Κυρίτση, M.Med.Sc Ψυχοθεραπεύτρια – Θεραπεύτρια ζεύγους – Σύμβουλος εξαρτήσεων κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα εστιάσει σε θέματα όπως:

Πώς είμαστε μέσα στη συνθήκη που ζούμε τον τελευταίο χρόνο;
Ποιά στοιχεία έχουμε χάσει και ποιό ρόλο παίζουν στη ψυχική μας υγεία;
Πώς επηρεάζονται τα παιδιά, οι έφηβοι αλλά και οι γονείς;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από τις 18:00 έως τις 20:00. Προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να συνδεθούν στο εργαστήρι θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα