Πάτρα: Έρχονται αντιμέτωποι με μικρά παιδιά για να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους

24.05.2021 / 20:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 8

Χρόνιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Εγλυκάδας και του Ριγανόκαμπου, με την παραβατικότητα να μειώνεται ανά περιόδους και σε άλλες να βρίσκεται σε έξαρση, όμως, το φαινόμενο να παραμένει υπαρκτό για την περιοχή.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και γενικότερα των συνοικιών του ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας, η κυριότερη αιτία της παραβατικότητας αυτής που έχει δυσκολέψει τη  ζωή τους, έχει να κάνει με τον καταυλισμό των ρομά.

Η κατάσταση στον καταυλισμό δεν έχει αλλάξει σε τίποτα από πλευράς συνθηκών ζωής. Οι διαμένοντες στις παράγκες του καταυλισμού ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, οι κάτοικοι εκεί έχουν αυξηθεί και πλέον είναι πάνω από 200, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ζει μέσα από την παραβατικότητα.

Το ακόμα χειρότερο  είναι ότι στην παραβατικότητα έχει μυηθεί και ένας μεγάλος αριθμός των ανηλίκων  που ζουν στο καταυλισμό, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των περιοχών να βρίσκονται αντιμέτωποι κάθε φορά με μικρά παιδιά, προσπαθώντας να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους από αυτά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα