Πάτρα: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων – Συνάντηση με την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη του ΣΥΡΙΖΑ

25.04.2024 / 11:30
ΦΩΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΑΥΑ - ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποστόλου είχε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας με την Συντονίστρια του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αντιστράτηγο ΕΑ και υποψήφια Ευρωβουλευτή κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,παρουσία του κ. Γεωργίου Κυριακόπουλου Αναπληρωτή Συντονιστή του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καιτου Κωνσταντίνου Κόντη Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην κα Τσιριγώτη αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί στην Αχαΐα όπως μεταξύ άλλων οι ελλείψεις σε προσωπικό, τα προβλήματα με τον εξοπλισμό και τον στόλο οχημάτων, τις καθυστερήσεις για την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, τις προτάσεις μας για οριστική νομοθετική απεμπλοκή μας από τις διακομιδές ασθενών με ψυχικά νοσήματα, τις μεταγωγές κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας και άλλα πάρεργα.

Από την πλευρά της μας δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά από τα προβλήματα αυτά, απο την πολυετή πορεία της στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και οτι από την θέση της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη, θα στηρίξει τα αιτήματα μας, ζητώντας μας παράλληλα συνεχήενημέρωση.

Τέλος, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επερχόμενες Ευρωεκλογες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα