Πάτρα Ενωμένη: Ο κ. Πελετίδης συνειδητοποίησε ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι μαζί του.

08.01.2021 / 13:30
download (6)

Δεν επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι το γιορτινό κλίμα των προηγούμενων ημερών θα υποχρέωνε τον Δήμαρχο της Πάτρας να δει την πραγματικότητα και να συνεργαστεί με τις δημοτικές παρατάξεις για το καλό της περιοχής μας.

Αυτό που διαπιστώσαμε όλοι κατά τη διάρκεια της τηλεσυνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Ιανουαρίου 2021 είναι ότι ο κ. Πελετίδης εξακολουθεί δυστυχώς να είναι περιχαρακωμένος στην στείρα και απαρχαιωμένη ιδεοληψία του κομμουνισμού, μην δείχνοντας καμία απολύτως πρόθεση συνεργασίας και σύγκλησης, κάτι το οποίο έχει τόση ανάγκη η πόλη μας.

Ειδικότερα για την υπόθεση του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου και μέσα από τη διαδικασία της συζήτησης με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Δήμαρχος αποκαλύπτει την πραγματική του θέση και κυρίως το ότι το «δωρεάν νερό στον πατρινό» μετατράπηκε, δυστυχώς, σε σκόνη και θρύψαλα! Μάλιστα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του υποχρεώθηκαν να ομολογήσουν ότι το νερό το θέλουν μεν δωρεάν, αλλά στον κρουνό φράγματος και όχι στην βρύση του κάθε πατρινού.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιζητούμε την σύγκληση και την συνεργασία και με τη Δημοτική Αρχή και με όλες τις παρατάξεις. Παρότι, ως γνωστόν, δεν είμαστε οπαδοί του συστήματος της πλέριας αναλογικής, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι στο όνομα της νομιμότητας και του καλού Πάτρας να πορευτούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, ευχόμαστε και ότι η Δημοτική Αρχή θα κατανοήσει ότι η συνεργασία και η προσγείωση στην σύγχρονη πραγματικότητα αποτελούν μονόδρομο για το συμφέρον της πόλης μας και όλων των δημοτών.

Ο κ. Πελετίδης έκανε ένα μικρό βήμα χθες και συνειδητοποίησε ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι μαζί του. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα κάνει αυτό που επιτάσσει το γενικό και όχι το μικροκομματικό του συμφέρον.

Νίκου Παπαδημάτου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα