“Πάτρα Ενωμένη” – Έχει “ρεύμα” στον κόσμο ο Γιώργος Μπαλάσης και φαίνεται (φωτό)

28.09.2023 / 18:23
ka 123

Έχει ρεύμα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πάτρα Ενωμένη, Γιώργος Μπαλάσης.

Ο υποψήφιος του Κώστα Σβόλη και γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  της Αχαΐας, έχοντας διατελέσει ένα σημαντικό έργο στον συνδικαλιστικό τομέα του σώματος που υπηρετεί και έχοντας δείξει μέσα από την ιδιότητα του ως αστυνομικός μια διάθεση για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Δήλωσε έτσι την υποψηφιότητα ως σύμβουλος μιας παράταξης που πιστεύει και η αλήθεια είναι ότι στην διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα έχει εισπράξει την αγάπη του κόσμου. Είναι και αυτό μια ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην κοινωνία από την ίδια την κοινωνία και τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες είναι από την χτεσινή συνάντηση που οργάνωση φίλοι με αφορμή την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την “Πάτρα Ενωμένη” και τον Κωνσταντίνο Σβόλη στο Acera.

Ο ίδιος ανέφερε: « Να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και κουμπάρο μας Ιάσονα Φωτήλα, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη, τον επόμενο Δήμαρχο της Πάτρας Κωνσταντίνο Σβόλη και την πεθερά μου βέβαια, Ιωάννα Λέγουρα!

«Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας. Εμείς εκεί, κάνουμε την δική μας προσπάθεια. Όμως δεν αρκεί. Το θέμα είναι όλοι να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουμε και στον Δήμο της Πάτρας πολιτική κατεύθυνση.

Αν δεν αρπάξουμε την ευκαιρία θα μείνουμε για άλλα 5 χρόνια στην στασιμότητα και την μιζέρια και σε αυτό που μας προέτρεψε χθες ο απερχόμενος Δήμαρχος Κώστας Πελετιδης: Να κλείνουμε τα μάτια και να ονειρευόμαστε μια άλλη πόλη».

"Πάτρα Ενωμένη" - Έχει "ρεύμα" στον κόσμο ο Γιώργος Μπαλάσης και φαίνεται (φωτό) 11
"Πάτρα Ενωμένη" - Έχει "ρεύμα" στον κόσμο ο Γιώργος Μπαλάσης και φαίνεται (φωτό) 12
"Πάτρα Ενωμένη" - Έχει "ρεύμα" στον κόσμο ο Γιώργος Μπαλάσης και φαίνεται (φωτό) 13
"Πάτρα Ενωμένη" - Έχει "ρεύμα" στον κόσμο ο Γιώργος Μπαλάσης και φαίνεται (φωτό) 14

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα