Πάτρα: Έκτακτη γενική συνέλευση για την απεργία – αποχή

19.09.2021 / 14:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 22

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στα πλαίσια των δράσεων για την εφαρμογή της Απεργίας- Αποχής  εκ νέου από την διαδικασία της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών  μονάδων ,όπως αυτή αποφασίστηκε ομόφωνα στις εργασίες της 88ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου καθώς και ομόφωνα από το ΔΣ της ΔΟΕ στις 15-09-2021, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23-09-2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα ο Σύλλογός μας διοργανώνει συνάντηση – ενημέρωση για στελέχη εκπαίδευσης και συντονιστές ( διευθυντές, υποδιευθυντές Δημ. σχολείων ,προϊσταμένες-ους ολιγοθεσίων Δημ. σχολείων ,Προϊσταμένους-ες Νηπιαγωγείων , συντονιστές εκπ.έργου )  την Τρίτη 21-09-2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Στις συναντήσεις ενδέχεται να συμμετέχουν και κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο εφόσον ο σύλλογος κρίνει αναγκαίο να πραγματοποιηθεί και ενημερωτική τηλεδιάσκεψη δια μέσου ΖΟΟΜ για όλους τους συναδέλφους.

Οι εκπαιδευτικοί, όλοι μαζί ενωμένοι, πετύχαμε μια ακόμα μεγαλειώδη νίκη απέναντι στο αδιάλλακτο Υπουργείο Παιδείας τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν εφησυχάζουμε! Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.Η δύναμή μας είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Όλες και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να κρατήσουμε ζωντανό το δημόσιο σχολείο! Η αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση θα μείνει στα χαρτιά!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα