Πάτρα: Εκδήλωση από τη Νέα Γενιά του ΚΙΝΑΛ για τους Πρόσφυγες

19.06.2021 / 8:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η 20η Ιουνίου και εκδήλωση στο Πολύεδρο έχει προγραμματίσει για αύριο η Νέα Γενιά Κινήματος Αλλαγής Αχαΐας και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Αχαϊας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο χώρο στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ «Πολιτικές για τους πρόσφυγες στην ΕΕ. Από τον κανονισμό του Δουβλίνου στο ναό σύμφωνο για τη μετανάστευση και το Άσυλο»

ΜΑΝΤΖΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ «Η πρόσβαση στην αγορά εργασίας για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες»

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ «1922-2022 Λίγο πριν τα 100 χρόνια Προσφυγιάς των Ελλήνων της Μικρής Ασίας»

ΓΡΑΨΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ «Πολιτικές τομές & κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων στην Ελλάδα» Η αίθουσα του βιβλιοπωλείου είναι ανοιχτή και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα λόγω του COVID-19.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους συντρόφους και φίλους της παράταξης να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα