Παρέμβαση της δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του

24.04.2021 / 14:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 38

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνουν οι καταγγελίες του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Ο Κώστας Βαξεβάνης με την κατάθεση του αναμένεται να ανοίξει την αυλαία της έρευνας που θα διενεργήσει η Ασφάλεια. Ο δημοσιογράφος με χθεσινό του άρθρο με τίτλο “Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία” ισχυρίζεται ότι δέχθηκε προειδοποιήσεις για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του. Όπως αναφέρει “αναγκάζεται” να αποκαλύψει μια σειρά γεγονότων και αυτό είναι, “αποτέλεσμα πίεσης και πεποίθησης πως είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας μου.”

“Δεν περιμένω τίποτα από την Αστυνομία, αν και της ανήκει πλήρως η ευθύνη για ό,τι συμβεί σε εμένα, την οικογένεια ή τους εκατό εργαζόμενους στο Documento, που δεν δίνουν μάχη για το μεροκάματο αλλά μάχη κατά της διαφθοράς. Ξέρουμε πως μοναδική ουσιαστική δύναμη και προστασίας μας είναι ο κόσμος, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, που θέλει να ζει σε ένα δημοκρατικό κράτος που δεν έχει δεσμούς με το παρακράτος.” καταλήγει στο άρθρο του ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα