Πάνος Βλάχος: «Όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει μισογυνισμό, χυδαιότητα και υποτίμηση στη γυναίκα»

25.11.2021 / 22:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 31

Με αφορμή την παράσταση “Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού” μίλησε εφ’ όλης της ύλης ο Πάνος Βλάχος στην κάμερα του Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα, εστίασε και στην τηλεόραση…

«Η κανονικότητα των πρωϊνών εκπομπών είναι μία κανονικότητα εικόνας, όταν αυτή σπάει δεν τη θέλουμε. Η υποκρισία όλων των ανθρώπων της τηλεόρασης οι οποίοι βασίζονται στην εικόνα και στη χυδαιότητα απέναντι στις μειονότητες, στις γυναίκες, υπήρχε.

Στους ομοφυλόφιλους άντρες, στους ανθρώπους που είχαν διαφορετικά πιστεύω, σε όλους. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν μια χυδαία αντιμετώπιση, οι ίδιοι άνθρωποι που πουλούσαν μόνο εικόνα. Επειδή υπάρχει ένα trend να μιλάμε για τους διαφορετικούς ανθρώπους σήμερα, μπήκαν στο παιχνίδι και αυτοί.

Όταν όλα αυτά τα χρόνια ένας άνθρωπος με τη δουλειά του εκφράζει μισογυνισμό, χυδαιότητα και υποτίμηση στη γυναίκα, έτσι όπως την παρουσιάζει το πρωί στην εκπομπή, έτσι όπως κοιτάζει τα οπίσθιά της, έτσι όπως της απευθύνει τον λόγο, έτσι όπως δεν της απευθύνει τον λόγο, όταν ξαφνικά το 2021 υπάρχει μια Δανάη από εδώ και ένας που φωνάζει κάπου προς τα εκεί λέει άντε να μπούμε κι εμείς στον χορό, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος απλά άλλαξε κόμμα», λέει χαρακτηριστικά ο Πάνος Βλάχος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα