Πανελλήνιες 2021: Ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα

25.05.2021 / 22:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 18

Τα εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 ορίστηκαν με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Η εγκύκλιος του υπουργείου που δημοσιεύθηκε σήμερα ορίζει τα εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, όπου θα διεξαχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των γενικών λυκείων.

Υπενθυμίζεται ότι η σχολική χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου αντί για τις 11 του μήνα, ενόψει των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζωή Μακρή, υπέγραψε τροποποιητική απόφαση της υπουργικής απόφασης που τιτλοφορείται ως «Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2020-2021, (Β’ 1767) με την οποία ορίζεται η λήξη της σχολικής χρονιάς για τη Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων νωρίτερα.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής: «Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020-2021 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 11η Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Για τη Γ’ τάξη των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2020 – 2021 ορίζεται η 2α Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη».

Δείτε εδώ αναλυτικά τα εξεταστικά κέντρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα