Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Μετα την ενεργειακή αναβάθμιση, έρχεται και η ψηψιακή

17.02.2021 / 20:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 8

Η απογείωση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από την δημοτική αρχή συεχίζεται.

Μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του ύψους 1,1 εκ. ευρώ που βρίσκεται στη φάση ανάδειξης του αναδόχου εργολάβου και την ανακατασκευή των γηπέδων Μπάσκετ-Βόλεϊ-Ποδοσφαίρου ύψους 150 χιλ. ευρώ, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καταθέτουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Πρόγραμμα “Τρίτσης” μελέτη και για την ψηφιακή αναβάθμιση του ύψους 1,6 εκ. ευρώ!.

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό έργο που έρχεται για να αναδείξει το Στάδιο, σε μια εκ των πιο σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στην χώρα και σίγουρα στην πιο αξιοποιημένη από αυτές που φτιάχτηκαν στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα χρόνια της δημοτικής αρχής Πελετίδη καμία εκ των κυβερνήσεων δεν ήταν συνεπής στην υποχρέωσή της να χρηματοδοτήσει τον αθλητισμό, στην Πάτρα.

Όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή ζητά να ενισχυθεί οικονομικά για τη λειτουργία και συντήρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, αλλά ποτέ δεν πήρε ούτε ευρώ!

Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου φιλοξενούνται δωρεάν δεκάδες αθλητικά σωματεία , ενώ ελεύθερη είσοδο έχουν χιλιάδες Πατρινοί που διαθέτουν κάρτα εισόδου.

Η δημοτική αρχή παρέλαβε το Στάδιο σε πολύ κακή κατάσταση και σε 2 χρόνια το έκανε αγνώριστο. Για τη συντήρησή του ο δήμος δαπανά πολύ χρήμα ώστε να διατηρείται αυτό σε καλή κατάσταση και να το χαίρονται οι αθλούμενοι.

Συνεχώς το Στάδιο αναβαθμίζεται και η Διοικούσα Επιτροπή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί διάφορα προγράμματα ώστε το Παμπελοποννησιακό να γίνει από τα πιο αξιόλογα της Ευρώπης !Όμως, αυτή η προσπάθεια δεν ενισχύεται από την πολιτεία.

Μεγάλο παράπονο του Δήμου είναι ότι , από την προγραμματική σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, η πολιτεία οφείλει 5,3 εκ. ευρώ και όλες οι κυβερνήσεις, ενώ αναγνωρίζουν το χρέος δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα