“Ουρές”, συνωστισμός και στην αγορά της Πάτρας έξω από μεγάλα καταστήματα

24.01.2021 / 11:43
γκο 20

«Ουρές» και συνωστισμός παρατηρήθηκαν στην αγορά της Πάτρας, το Σάββατο, κυρίως έξω από μεγάλα εμπορικά καταστήματα και πολυεθνικές  αλυσίδες στο κέντρο της πόλης .

Οι εκπτώσεις έφεραν αυξημένη κίνηση στο Εμπορικό Κέντρο της Πάτρας, κυρίως στην Αγίου Νικολάου και στην Ρήγα Φεραίου ενώ δεν έλειψαν και αδιανόητες εικόνες συνωστισμού δεκάδων καταναλωτών έξω από πολυκαταστήματα.

Οι αποστάσεις μεταξύ των καταναλωτών, που ανέμεναν στις ουρές για να κάνουν τα ψώνια τους, στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνταν, ενώ και η παρουσία της αστυνομίας ήταν αρκετά διακριτική χωρίς να γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρήθηκε στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, καθώς και στα επώνυμα μαγαζιά.

Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα με μάσκα, αντισηπτικά και μερικές φορές γάντια.

Οι εικόνες, ωστόσο, από τους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους της Πάτρας, δεν παύουν να είναι εξόχως ανησυχητικές και να δικαιώνουν, εν πολλοίς, την ανησυχία των ειδικών για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα, η αγορά θα είναι προαιρετικά ανοικτή, κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευθούν όλα τα εμπορικά καταστήματα, προκειμένου να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα έσοδα για να καλύψουν τις ζημιές της καραντίνας που προηγήθηκε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα