Παρασκευή, 19.08.2022, 8:45 μμ

Οργισμένος Κικίλιας για την καταδρομική του Ρουβίκωνα – «Μόνο ντροπή»

16.12.2020 / 22:14
κο 44

Eξαλλος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα.

“Μόνο ντροπή για τα συνθήματα που έγραψαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, στο σπίτι της διοικήτριας του «Αγίου Σάββα». Δε θα γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια εκφοβισμού και στοχοποίησης στους ανθρώπους που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία μας όλους αυτούς τους μήνες”, έγραψε συγκεκριμένα στο twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μόνο ντροπή για τα συνθήματα που έγραψαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, στο σπίτι της Διοικήτριας του «Αγίου Σάββα».

Δε θα γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια εκφοβισμού και στοχοποίησης στους ανθρώπους που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία μας όλους αυτούς τους μήνες.Advertisement

Συνθήματα έξω από το σπίτι της διοικήτριας του νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», Όλγας Μπαλαούρα, έγραψαν το βράδυ της Τρίτης (15.12.2020) μέλη του Ρουβίκωνα, όπως έχει γίνει γνωστό.

«Μπαλαούρα, κάτω τα ξερά σου από τους εργαζόμενους του Αγίου Σάββα» έγραψαν με μαύρη μπογιά τα μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της Όλγας Μπαλαούρα στο Γέρακα.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία από το σύνθημα αλλά και κείμενο γιατί έκανε την «παρέμβαση» στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα στο indymedia.

Το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μεγάλη διασπορά κορονοϊού στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», το οποίο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς. Έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό τόσο εργαζόμενοι (γιατροί και νοσηλευτές) όσο και ασθενείς, ενώ περισσότεροι από 25 γιατροί και νοσηλευτές έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Πριν από μερικές μέρες, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων, Κωνσταντίνος Καταραχιάς είχε δηλώσει στο OPEN ότι «η διοίκηση έκανε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί».

Και ο Ρουβίκωνας στο κείμενό του κάνει αναφορά στην ΕΔΕ και επιτίθεται στη διοικήτρια του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα