Οργή στην εστίαση – Όλη η Πάτρα έξω και αυτοί παραμένουν με μισόκλειστα μαγαζιά

20.04.2021 / 21:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ψα 15

Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» αυτό που τους έχει συμβεί στην εστίαση.

Τα καταστήματα τους παραμένουν κλειστά, στις πλατείες και στα πάρκα της Πάτρας γίνεται από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ένας χαμός, ενώ το ίδιο το σκηνικό δεν αλλάζει στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, στο Κάστρο, στην Μαρίνα, στο Ηλιακό και σε τόσα ακόμα σημεία της Πάτρας.

Από τη στιγμή μάλιστα που άνοιξαν και τα εμπορικά μαγαζιά ο κόσμος έξω είναι ακόμα περισσότερος και η κίνηση μεγαλύτερη όλες τις ώρες της μέρας. Ούτε και το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τηρείται και αυτό φαίνεται αρκεί να κάνει κάποιος μια βόλτα στην Πάτρα.

Μέχρι και τα μίνι μάρκετ μαζί με τα περίπτερα που βρίσκονται κοντά στα λεγόμενα στέκια της νεολαίας κάνουν τεράστιους τζίρους, φέρνοντας κάβες για προμήθεια για να ανταποκριθούν στην ζήτηση.

Και τα δικά τους καταστήματα παραμένουν κλειστά για λόγους προστασίας και μη διασποράς. «Μας κοροϊδεύουν μπρος στα μούτρα μας» έλεγε ένας επαγγελματίας της εστίασης.  «Κάθε μέρα στην Πάτρα ήταν έξω κατά τη διάρκεια του lockdown πάνω από 5 με 6.000 κόσμου. Σκεφτείτε τι γίνεται τώρα».

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά η αστυνομία που κάνει τον… Κινέζο στα στέκια των νέων για να μην προκαλέσει αντιδράσεις μοιράζει πρόστιμα σε επαγγελματίες που μπορεί να έχουν πέντε και έξι άτομα έξω από τα μαγαζιά τους. «Ζούμε την εποχή του παραλόγου» λένε, «δεν εξηγείται αλλιώς…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα