Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι της Volley League, με απόφαση Βρούτση

11.12.2023 / 17:56
volley (1)

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Volley League θα διεξαχθεί χωρίς θεατές κατόπιν απόφασης από τον αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Συγκεκριμένα το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για την Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, όπως αποφασίστηκε από τον αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Κάπως έτσι το παιχνίδι που μέχρι πρότινος θα γινόταν με θεατές των γηπεδούχων, τελικά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών σε μια απόφαση που πάρθηκε κατόπιν της εισήγησης της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ).

Η ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα