Όλγα Κιουρτσάκη: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη της

19.04.2024 / 15:44
kioyrtsaki232

 Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης θα βαφτίσουν την κόρη τους. Τελικά η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Άντζελας Δημητρίου;

Η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο όπου ακούγεται να φωνάζει την κόρη της με το όνομα Μιχαέλα και πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα δώσει τελικά το όνομα της μητέρας της, Άντζελας ή όχι.

Η Όλγα Κιουρτσάκη είπε στο βίντεο «Εγώ έβγαλα καινούριο παιδικό τραγουδάκι. Να σας το πω; Να το πω Μιχαέλα;»!

Και με αφορμή τα σχόλια του στυλ «Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς Άντζελας;», η Όλγα απάντησε: «Μιχαέλα – Αγγελική θα την βγάλουμε, την έχουμε ταγμένη» βάζοντας τέρμα στα όσα ακούγονταν και γράφονταν.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα ειπώθηκε: «Υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της. Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα