Οι εκδηλώσεις και οι συνεδρίες του Πανεπιστημίου Πατρών

24.03.2023 / 14:07
ka 85

Αρκετές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και συνεδρίες θα γίνουν από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Ημερίδα για τα αιωρούμενα σωματίδια και τις επιπτώσεις στο κλίμα και την ποιότητα αέρα

Το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας, του Τμήματος Φυσικής, στο πλαίσιο  του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Εφαρμογές της Φυσικής στην Ατμόσφαιρα και στην Ηλεκτρονική», με Ειδίκευση: «Εφαρμοσμένη Μετεωρολογία και Φυσική Περιβάλλοντος», διοργανώνει Ημερίδα για τα αιωρούμενα σωματίδια και τις επιπτώσεις στο κλίμα και την ποιότητα αέρα, στις 31 Μαρτίου 2023 και ώρες: 10:00-15:00, στην Αίθουσα I-12, Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ημερίδα απευθύνεται σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες με ενδιαφέρον για τη φυσική και χημεία των αιωρούμενων σωματιδίων και τις σχετικές τεχνολογίες, επιπτώσεις και εφαρμογές. Περισσότερα: https://www.upatras.gr/imerida-gia-ta-aioroumena-somatidia-kai-tis-epiptoseis-sto-klima-kai-tin-poiotita-aera-31-03-2023/

ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ: Δράσεις εαρινού εξαμήνου στους Σταθμούς Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

«Γίνε συμμέτοχος στην προσπάθεια μας και Χάρισε Ζωή!» είναι το μήνυμα της  εθελοντικής ομάδας  WILL YOU MARROW ME που ξεκίνησε από την  Τετάρτη 15 Μαρτίου  τις ενημερωτικές δράσεις της για το εαρινό εξάμηνο  στους «Σταθμούς εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών» εντός κτιρίων του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το σύλλογο «Φλόγα» και το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε ζωή». “Μπορείς να σώσεις μια ζωή! Είναι στο χέρι σου!”

AI-Hub: Προκήρυξη 2ου Διαγωνισμού Τεχνητής Νοημοσύνης

Το AI-Hub (Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών) προκηρύσσει για δεύτερη χρονιά (2023) διαγωνισμό Τεχνητής Νοημοσύνης για προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, μεμονωμένα ή σε ομάδες. Όλες οι πληροφορίες (προκήρυξη & έντυπο υποβολής) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του AI-Hub (http://ai-hub.ece.upatras.gr). Προθεσμία υποβολής: 31/5/2023.

Διάκριση σε διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό

Ο φοιτητής του  Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών κ. Γεώργιος Σουκαράς, κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο στο Διεθνή Βαλκανικό Διαγωνισμό Μαθηματικών SEEMOUS 2023 (πίνακας αποτελεσμάτων: https://seemous2023.smm.org.mk/results/). Τέτοιες επιτυχίες των φοιτητών και φοιτητριών μας κάνουν υπερήφανους και τιμούν τόσο τα Τμήματα του φοιτούν όσο και το Πανεπιστήμιο Πατρών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα