«Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου»

20.04.2021 / 23:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ψο 2

Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Τριαντάφυλλος ήταν εκεί πάνω”;

Η Εύη Δρούτσα, αφοπλιστικά ειλικρινής όπως πάντα, μιλάει για όλους και για όλα στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο Τριαντάφυλλος και η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκονται ανάμεσα στα πρόσωπα για τα οποία η γνωστή στιχουργός δεν μάσησε τα λόγια της.

«Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο με το τραγούδι «Βλέπω κάτι όνειρα». Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει «έφερα ένα παιδί από τη Ρόδο, 16 χρονών, με σγουρά μαλλιά και φοράει ψηλά τακούνια». Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το «Βλέπω κάτι όνειρα». Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Λέω «Πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω»! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω!

Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω;», είπε η Εύη Δρούτσα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα