Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης για την εκδήλωση του Πολυτεχνείου

17.11.2020 / 10:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skiadaresis

Σε δήλωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης αναφέρει:
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό ορισμένοι του Ελληνικού Κοινοβουλίου – και όχι μόνο – να ζητούν να γίνουν οι συγκεντρώσεις – πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου!
Με τους νεκρούς από τον Covid 19 να αυξάνονται καθημερινά και ώρα με την ώρα, κάποιοι να το «παίζουν» όψιμοι τιμητές της ιστορίας της πατρίδας μας. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή κύριοι δεν τους τιμούμε; Ρωτάω! Χρειάζονται πορείες αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο πλανήτης και η πατρίδα μας; Δεν μπορούμε να τους τιμήσουμε δεόντως του χρόνου;

Ρωτάω ευθέως τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη: Τα Καρναβαλικά δρώμενα τα μεταφέρατε τον Σεπτέμβριο του 2020 κ. Δήμαρχε! Εκεί βρήκατε λύση. Και τώρα που ημερησίως έχουμε άνω των 40 νεκρών εσείς θα κατεβείτε σε πορείες; Αλήθεια εσείς και όλοι αυτοί που υπερθεματίζουν πανελληνίως, είστε περισσότερο πατριώτες από όλους τους υπολοίπους που τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα; Και κάτι τελευταίο: δεν είδα την ίδια θέρμη από κάποιους την 28η Οκτωβρίου που δεν τιμήσαμε όπως θα έπρεπε τους ήρωες του ‘40!
Κύριοι: τους νεκρούς και τους ήρωες της ιστορίας μας τους τιμούμε στη μνήμη μας, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στους αγώνες τους και όχι μόνο με πορείες και διαδηλώσεις!
Υγεία να έχουμε για να μπορούμε να τιμούμε τις επετείους και τις εορτές μας τα επόμενα χρόνια”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα