Ο Σάκης Μεντζελόπουλος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα

30.06.2022 / 13:07
mentzelopoulos

Ένα προβεβλημένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με λαμπρή κομματική και επαγγελματική  διαδρομή σαράντα χρόνων προσθέτει τις δυνάμεις του στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο οκτάμηνο για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας Σάκη (Αμβρόσιο) Μεντζελόπουλο. Εντάχθηκε στην Οργάνωση το 1980 και την υπηρέτησε διαδοχικά στο Δ.Σ. της ΜΑΚΙ , μέλος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας , υπεύθυνος Επαρχιακού της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας και Πρόεδρος της ΕΚΟ Επαγγελματοβιοτεχνών.

Με εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνη Κουνάβη ορίστηκε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού , Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Στέλιου Κονταδάκη Τομεάρχης Ενεργοποίησης και Αξιοποίησης Μελών.

Χθες το πρωί ο κ. Μεντζελόπουλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης παρουσίασε στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνη Κουνάβη το σχεδιάγραμμα εξειδικευμένων παρεμβάσεων και δράσεων Τομέα ενώ μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου θα έχει συγκροτηθεί και η δεκαπενταμελής γραμματεία του Τομέα. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα