Ο Πέτρος Φιλιππίδης «χαιρετά τον Πλάτανο»;

07.02.2021 / 14:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ta

Εξιτήριο πήρε χθες από το νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός με την οικογένειά του να αναφέρει σε ανακοίνωση πως θα λάβει φαρμακευτική αγωγή και απαιτείται επανεξέταση.

Όπως είναι γνωστό ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ. Να αναφέρω δε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη εβδομάδα ο ηθοποιός είχε προγραμματισμένα γυρίσματα μόνο τη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ από το πρόγραμμα της επόμενης βδομάδας δεν είναι προγραμματισμένη να γυριστεί κάποια σκηνή στην οποία συμμετέχει.

Ωστόσο αν και με το πρόγραμμα των γυρισμάτων που έχει γίνει πριν από καιρό δίνεται μια βδομάδα τουλάχιστον στην παραγωγή χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, φαίνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα χαιρετήσει τον «Πλάτανο» καθώς οι θεράποντες του συνέστησαν ξεκούραση.about:blank

Σύμφωνα μάλιστα με τις έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται να έχει υπάρξει επικοινωνία με ανώτατα στελέχη της ΕΡΤ αλλά και της εταιρείας παραγωγής με το στενό περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου τους έχει εκτεθεί η κατάσταση της υγείας του και οι συστάσεις των θεραπόντων ιατρών.

Αν και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση εκτιμάται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αποφασίσει για λόγους υγείας να αποχωρήσει από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ.

Δεν λείπουν πάντως φωνές και από ανθρώπους του περιβάλλοντός του- τις οποίες ακούει πρόθυμα και ο πρωταγωνιστής- που θεωρούν ότι -για λόγους ψυχολογικής στήριξης- ίσως δεν θα έπρεπε να εγκαταλείψει την δουλειά που τόσο αγαπά.

Τις τελικές αποφάσεις θα πάρει ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης τις επόμενες ημέρες, σταθμίζοντας φυσικά και τις συμβουλές των θεραπόντων ιατρών του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα