Ο ορίζοντας για το άνοιγμα της αγοράς στην Πάτρα – Τι λένε οι εκτιμήσεις

11.03.2021 / 22:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μπα 21

Μέχρι τα τέλη του μήνα όλα δείχνουν ότι θα κρατήσει το lockdown στην Πάτρα, με την αγορά της πόλης να ανοίγει από εκεί και μετά.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι υγειονομικές αρχές που θεωρούν ότι θα χρειαστούν δύο εβδομάδες ακόμα για να πέσουν κάπως τα κρούσματα και να μπορέσουμε να πάμε σε ένα σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, χωρίς να πιεστεί ακόμα περισσότερο το σύστημα υγείας.

Από την πλευρά τους οι παράγοντες της αγοράς πιέζουν για το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων τους, ανεξάρτητα από την υγειονομική πορεία της περιοχής από τη στιγμή που τα κρούσματα δεν πέφτουν και το σκληρό lockdown έχει κρατήσει πάνω από ένα μήνα με τα πάντα να είναι κλειστά.

Τα εμπορικά μαγαζιά ζητούν το άνοιγμα τους στο διάστημα μεταξύ 22 Μαρτίου και 1η Απριλίου με την εφαρμογή του συστήματος του click in και όχι με click away. Από την πλευρά της η εστίαση θέλει το άνοιγμα των δικών της μαγαζιών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, όταν πλέον θα είναι καλύτερος ο καιρός και θα μπορούν να δουλέψουν στους εξωτερικούς τους χώρους.

Ειδικότερα ο κλάδος αυτός έχει κλείσει ήδη τρεις μήνες καραντίνας και πάει για τέταρτο. Όπως λένε οι άνθρωποι της αγοράς δεν αντέχουν άλλο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα