Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος – Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον»

18.02.2023 / 14:05
Νο 1

Τριάντα χρόνια συμπληρώνουν φέτος, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των Αθ. Ζαχαροπουλου – Β. Βέρρα, με την επέτειο της πολυετούς ανοδικής τους πορείας να γιορτάζεται με μία μεγάλη εκδήλωση του Ομίλου, στην οποία συμμετείχε το σύνολο των εργαζομένων οι οποίοι δραστηριοποιούνται και στις τρεις εταιρείες (ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε., arkhon PANEL A.Ε. και ANV A.Ε.)

Η βραδιά στο ΧΑΡΑΜΑ Πάτρας, την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίο ήταν μαγική, με τη μουσική συντροφιά της Μελίνας Ασλανίδου και των υπόλοιπων καλλιτεχνών του προγράμματος, ο Όμιλος σε εορταστικό κλίμα, να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Η μεγάλη γιορτή ήταν αφιερωμένη σε όλους του συνεργάτες και συνοδοιπόρους της 30χρονης αυτής διαδρομής αλλά και στους ανθρώπους του σήμερα, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Όμιλος θέλησε μέσα από αυτή την ξεχωριστή γιορτή να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τη συνεισφορά όλων των μελών του, να μοιραστεί την ικανοποίηση για τα έως τώρα επιτεύγματα της μεγάλης ομάδας, να ενισχύσει την εταιρική κουλτούρα που την χαρακτηρίζει και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Προεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της arkhon PANEL Α.Ε. κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος κάνοντας την ιστορική αναδρομή των τελευταίων 30 ετών και ευχαριστώντας όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους για την αφοσίωση τους και τη συνεισφορά τους μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «η κινητήριος δύναμη του ομίλου είναι τα ικανά στελέχη με αξίες και αρχές που συνάδουν με την κουλτούρα της εταιρείας».

Ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της arkhon PANEL A.Ε. κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους έναν νέο, με υγεία, πρόοδο και πιο εποικοδομητικό σε κάθε επίπεδο χρόνο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική του ομίλου καθώς και στις επενδύσεις των τελευταίων ετών στη σωληνουργία και στο βαφείο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε. Βασίλειος Βέρρας ευχήθηκε υγεία και ευημερία και επισήμανε τη σημασία της συνεργατικότητας αλλά και της διατήρησης του οικογενειακού χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος στον χαιρετισμό του προς το δυναμικό των εταιρειών τόνισε πως «η επιμονή, η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η συνεργατικότητα είναι αξίες οι οποίες κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και με αυτές πορευόμαστε στο μέλλον», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς: στο πλαίσιο συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας, ο Όμιλος θέλοντας να επιβραβεύσει όλο του το δυναμικό, χορηγεί Bonus συνολικού ποσού 120.000 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους.

Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας, ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα όπου όλοι οι εργαζόμενοι των εταιρειών με τις οικογένειές τους απολαύσαν μια υπέροχη βραδιά.

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 7

κ. Βασίλειος Βέρρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε.
κ. Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου
κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Αντιπρόεδρος arkhon PANEL A.E.

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 8

κ. Νικόλαος Ζαχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος arkhon PANEL A.E.
κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Αντιπρόεδρος arkhon PANEL A.E.

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 9

κ. Ιωάννης Ροδολάκης, Διεύθυνση Πωλήσεων
κ. Νικόλαος Ζαχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος arkhon PANEL A.E.
κ. Βασίλειος Βέρρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε.

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 10

κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Αντιπρόεδρος arkhon PANEL A.E.

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 11


κ. Αλεξάνδρα Διαμαντή, Διεύθυνση Εξαγωγών

Ο όμιλος «Αθ. Ζαχαρόπουλος - Β. Βέρρας» έκοψε την πίτα του:«Αξίες που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και οδηγούν στο μέλλον» 12

κ. Αλεξάνδρα Διαμαντή, Διεύθυνση Εξαγωγών
κ. Νικόλαος Ζαχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος arkhon PANEL A.E.
κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Αντιπρόεδρος arkhon PANEL A.E.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Νεολόγος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα