Παρασκευή, 28.01.2022, 8:41 πμ

Ο Νίκος Νικολόπουλος για τον θάνατο της Παναγιώτας Λάζαρη

27.11.2021 / 20:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
079a8eba54b438b813e73dacac28d645afe7d224

Μήνυμα του πρώην Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου για τον θάνατο της Παναγιώτας Λάζαρη

“Από τις αρχές του 1970 ίδρυσε τη “Φωλιά του Παιδιού”, το ίδρυμα στο οποίο εκατοντάδες μεγάλωναν με την φροντίδα, τη στοργή και την αγάπη της, μέχρι την ενηλικιωσή τους.

Η Παναγιώτα Λάζαρη, παρά τις δυσκολίες, έγινε η μεγάλη αγκαλιά και η “οικογένεια” σε κοντά διακόσια παιδιά, τα οποία τα μεγάλωσε, τα στήριξε, τα δίδαξε τις αρχές του ήθους, της ευπρέπειας και της ευγένειας και εκείνα μετά ενήλικα πια έβρισκαν τον δρόμο τους φτιάχνοντας τις δικές τους οικογένειες και ακολουθώντας τους δικούς επαγγελματικούς δρόμους.Ήταν απο τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες στο κόσμο.Ανύπανδρη -αφιερωμένη επέλεξε απο μικρή να γίνει «νύφη  Χριστού»- και όμως κράτησε στην αγκαλιά της 200 παιδιά ! 

Τα ορφανά τα μεγάλωσε με ανιδιοτελή αγάπη , τα αποκατέστησε, και χάρηκε και τα παιδιά των παιδιών της ! Η αείμνηστη ΔΑΣΚΑΛΑ δίδαξε όλους μας με το παράδειγμα της την χριστιανική αγάπη και ανθρωπιά ! Είδε στα πρόσωπα των απροστάτευτων εγκαταλελειμμένων νηπίων τον πολυαγαπημένο της Ιησού !

Η Πατρα και η τοπική εκκλησια των Ορθοδόξων Χριστιανών γνώρισαν την ΑΓΙΑ ΜΑΝΝΑ και το Δημοτικο συμβούλιο της πόλης μας ως ελάχιστο φόρο τιμής πρέπει να αποδώσει όλες τις τιμές που αποδίδει στα πρόσωπα που υπηρέτησαν την κοινωνία μας .

Εξαιρετως δε να τοποθετήσει ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ με το όνομα της και ανάγλυφο το πρόσωπο της στο νεοκλασικό διατηρητέο σπίτι , που επι σαράντα συνεχή χρόνια στέγασε τη ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και στο οποιο η αείμνηστη ΑΓΙΑ ΜΑΝΝΑ αφιέρωσε όλη τη ζωή της γενομενη ο ακοίμητος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των μικρών Αγγέλων. “

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα