Ο Μαζωνάκης δεν μιλά ούτε με τη μητέρα του – Σε δύο «στρατόπεδα» η οικογένεια

24.05.2024 / 20:11
ka 8

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα λόγω της διαμάχης με την αδελφή του και επί χρόνια μανατζέρ του.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα καθώς η είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού τα αδέλφια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό μέσα από την εκπομπή “Fay’s Time”, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν μιλά ούτε με την μητέρα του στην οποία ήταν γνωστό ότι είχε μεγάλη αδυναμία.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδελφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με την μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δεν μιλάει με την μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει».

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα