Παρασκευή, 19.08.2022, 4:41 πμ

Ο Kevin Feige ανακοινώνει τη 5η Φάση του MCU

26.06.2022 / 18:30
Kevin-Feige-1536x864

Με το Infinity Saga στο παρελθόν, η Marvel Studios βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τέταρτη Φάση του Κινηματογραφικού της Σύμπαντος. Οι θαυμαστές μπορούν να καθησυχαστούν ότι η νεότερη φάση για το franchise εξακολουθεί να οδεύει σε μια μεγαλύτερη ιστορία στο μέλλον μετά από πρόσφατα σχόλια από τον πρόεδρο του Marvel Studio, Kevin Feige.

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της 4ης Φάσης, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να βλέπουν πού πηγαίνει αυτό το επόμενο έπος», είπε ο Fiege σε μια αποκλειστικότητα με την TotalFilm. Ο Feige έχει μια ιστορία στην εισαγωγή του μέλλοντος του MCU. Ενώ παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί το slate του Phase Five, η Marvel αναμένεται να έχει παρουσία σε επερχόμενες εκδηλώσεις όπως το Comic Con τον Ιούλιο και η D23 Expo τον Σεπτέμβριο. Είναι κατανοητό για τους θαυμαστές να υποθέτουν ότι αυτές οι ανακοινώσεις είναι τώρα προ των πυλών.

Η Τέταρτη Φάση ξεκίνησε την ενσωμάτωση της τηλεόρασης ως μέρος της γενικής ιστορίας της Marvel με το ντεμπούτο διαφόρων σειρών στο Disney Plus, όπως το Wandavision, που συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τον Doctor Strange στο Multiverse of Madness. Με τη συμπερίληψη της τηλεόρασης στο franchise, η Marvel έχει τώρα την ευκαιρία να πει ακόμη μεγαλύτερες γενικές ιστορίες για το μέλλον.

“Νομίζω ότι έχουν ήδη υπάρξει πολλές ενδείξεις, που είναι τουλάχιστον εμφανείς σε εμένα, για το πού πηγαίνει όλο αυτό το έπος. Αλλά θα είμαστε λίγο πιο άμεσοι σχετικά με αυτό τους επόμενους μήνες, για να βάλουμε ένα σχέδιο, έτσι ώστε το κοινό που θέλει να δει μια εικόνα, θα μπορεί να δει ένα μικρό κομμάτι», είπε ο Feige.

Το Comic Con ξεκινά στις 20 Ιουλίου και το D23 ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα