Παρασκευή, 27.11.2020, 4:49 πμ

Ο καλαβρυτινός Τόνι Σφήνος κρατά το κλειδί για το «Supermarket»

12.11.2020 / 9:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
4914_TONI_SFINOS_192017

Ένα από τα πιο παλιά τηλεπαιχνίδια επιστρέφει στη μικρή οθόνη, ο λόγος για το «Supermarket» το οποίο είχε προβληθεί το 1993 στον Ant1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη.

Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Mega και το «Supermarket» αυτή τη φορά θα ανοίξει ο καλαβρυτινός Τόνι Σφήνος.

Ο show man παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε τόσο στα νέα του επαγγελματικά βήματα όσο και στα αγαπημένα του «τσικάκια».

«Θα κάνουμε το τηλεπαιχνίδι Supermarket στο Mega. Είναι ένα οικογενειακό και αστείο τηλεπαιχνίδι, που το είχε γίνει το ’90 – ’93 με τον Μάκη Πουνέντη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Σφήνος.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Ant1 μετά τη συνεργασία τους ανέφερε: «Με τον Ant1 είχα μια πολύ καλή συνεργασία. Κανένα θέμα. Ίσα ίσα που με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή που δουλεύαμε για να μου ευχηθεί “Καλή επιτυχία”».

Τέλος, μιλώντας για τα αγαπημένα του «τσικάκια ανέφερε: «Κάνω τηλεδιασκέψεις με τα τσικάκια. Τα βάζω σε παραθυράκια στο Ζoom και μιλάμε».

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα