Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist

04.11.2020 / 15:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPTIMIST 2020

Ένα διαφορετικό από τα προηγούμενα Πανελλήνια Optimist πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, από τις 30/10 έως τις 2/11, εν μέσω πανδημίας και δύσκολων αποστολών από όλη την Ελλάδα.

Ο Ι.Ο. Πατρών συμμετείχε με 4 αθλητές, που είχαν προκριθεί από το Περιφερειακό, δίνοντας για άλλη μία φορά την ενεργή του παρουσία σε όλα τα Πανελλήνια (το 4ο στη σειρά, μέσα σε ένα μήνα).

Τα αποτελέσματα

Ο Στράτος Πέτρου, με μόλις ενάμιση χρόνο ιστιοπλοΐα, ήρθε πρώτος αθλητής της Περιφέρειάς μας και 38ος στα 75 αγόρια! Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος 4ος στην Περιφέρεια και 53ος στη Γενική. Στα κορίτσια μας, 3η στην Περιφέρεια η Όλγα Δούσκα και 50η στη Γενική και μία θέση πίσω της η Αριάδνη Νταγκουνάκη!

«Ένας αγώνας πολύ δύσκολος, με τις καιρικές συνθήκες να αλλάζουν συνέχεια, τα ρεύματα της Χαλκίδας να μας εντυπωσιάζουν και να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς με τις εμπειρίες που προσκομίζουμε σε κάθε αγώνα, δουλεύοντας δυνατά και μεθοδικά!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτριά τους Δήμητρα Αρβανίτη. Ευχαριστούμε SUPER CARGO!», αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα