Ο… Γύπας που με 90.000 ευρώ έγινε “αρνάκι” – Γυναίκα έκανε μια απίστευτη δωρεά

21.02.2024 / 12:30
ka 19

«Ο Γύπας της Θεσσαλονίκης» όπως έγινε γνωστός, βρέθηκε στη φυλακή μετά από καταγγελίες και σειρά στοιχείων για εμπλοκή του σε απάτες άνω των 150.000 ευρώ. Θύματά του, είχαν πέσει γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, με τις οποίες διατηρούσε σχέση.

Πριν από λίγες μέρες ο 28χρονος είχε δώσει συνέντευξη στο Star και μια γυναίκα που για την ώρα θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε συγκινημένη. Αποφάσισε να του δώσει 90.000 ευρώ για να αποζημιωθεί ένα από τα θύματά του. Η αποφυλάκιση του νεαρού, βρίσκει τον ίδιο να ευχαριστεί και να υπόσχεται ότι θα αποζημιωθούν όλοι όσοι έχασαν χρήματα από εκείνον.

Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για αυτή την εξέλιξη: «Ένας από τους δύο δικηγόρους μου δέχθηκε τηλεφώνημα από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ζήτησε να προσφέρει το ποσό για να αποζημιώσει μία από τις παθούσες… Θέλω να τις πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, να αγαπάει και να ερωτεύεται τους σωστούς ανθρώπους. Θα αποζημιώσω και την άλλη καταγγέλλουσα όταν βγω από δω», υποστήριξε.

Σύμφνωα με το thesstoday.gr, η μυστηριώδης γυναίκα είδε τη συνέντευξη του «Γύπα της Θεσσαλονίκη» η οποία φέρεται να ήταν η αφορμή για να πάρει την απόφαση και να δώσει το μεγάλο αυτό ποσό.

Βάσει των όσων ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, η γυναίκα ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ο κατηγορούμενος είναι πατέρας τριών παιδιών. Με την κίνησή της αυτή η κατηγορία «φεύγει» από το κακούργημα σε πλημμέλημα, καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως η μια από τις καταγελούσες. Έτσι, ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα